TestOut και CompTIA: Συμμαχία!

Πηγή: CompTIA

H CompTIA και η TestOut ενώνουν τις δυνάμεις τους, αναβαθμίζοντας τον κοινό στόχο της εκπαίδευσης και ανάπτυξης εκατομμυρίων μαθητών, προσφέροντας τεχνική κατάρτιση και εκπαίδευση σε ψηφιακές τεχνολογίες

CompTIA is the voice of the world’s information technology industry.

Οι συνέργειες παρέχουν μοναδικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξειδίκευση του εργατικού δυναμικού στον τομέα της τεχνολογίας

Δείτε τα διαθέσιμα εκπαιδευτικά πακέτα της TestOut, εδώ!

Η CompTIA, κορυφαίος φορέας πιστοποίησης και εκπαίδευσης πληροφορικής στον κόσμο, ανακοίνωσε τη στρατηγική εξαγορά της TestOut, ενός αποδεδειγμένου ηγέτη της αγοράς, η οποία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις εκπαίδευσης, εκπαιδευτικό λογισμικό, διαδικτυακά εικονικά εργαστήρια, πρακτικές εξετάσεις/αξιολογήσεις και πολλά άλλα.

Μέσω αυτής της εξαγοράς, οι δύο οργανισμοί ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις εκπαίδευσης και αναγνωρισμένες από τη βιομηχανία πιστοποιήσεις που δρουν καταλυτικά στη σταδιοδρομίας σπουδαστών, επαγγελματιών αλλά και ακαδημαϊκών ιδρυμάτων σε όλο τον κόσμο.

Η σύμπραξη αυτή επιταχύνει την εκπαιδευτική συνεισφορά  της CompTIA σε ακόμη περισσότερους τεχνικούς και επαγγελματίες στις τεχνολογίες πληροφορικής.

Η TestOut με έδρα τη Γιούτα στις ΗΠΑ, ξεκίνησε το 1991 και έκτοτε έχει βοηθήσει εκατομμύρια άτομα να αποκτήσουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να προχωρήσουν στην καριέρα τους. Η πλατφόρμα εκμάθησης που διαθέτει, το LabSim, είναι πλήρης χαρακτηριστικών, επιτρέπει στους μαθητές να έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πρακτικών δραστηριοτήτων που χτίζουν «δεξιότητες πληροφορικής έτοιμες για σταδιοδρομία» παρέχοντας παράλληλα στους εκπαιδευτικούς τα εργαλεία που χρειάζονται για να βοηθήσουν αυτούς τους μαθητές να πετύχουν.

«Η TestOut έχει μια καταπληκτική ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών που καθοδηγούνται από μια νοοτροπία που δίνει προτεραιότητα στον πελάτη», δήλωσε ο Todd Thibodeaux, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της CompTIA. «Έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη εταιρεία, αναπτύσσοντας λύσεις μάθησης παγκόσμιας κλάσης για ένα ευρύ φάσμα μαθητών και εκπαιδευτών. Ο συνδυασμός των δύο εταιρειών μας θα επιταχύνει σημαντικά τις προσφορές εκπαίδευσης και πιστοποίησης της CompTIA σε όλο και περισσότερους ρόλους τεχνολογίας και πληροφορικής.

Ο διευθύνων σύμβουλος της TestOut, Noel Vallejo, πιστεύει ότι οι δύο εταιρείες είναι καλά ευθυγραμμισμένες.  “Τα τελευταία 10 χρόνια, συχνά πίστευα ότι αν επρόκειτο να πουλήσω τη TestOut, η CompTIA θα ήταν στην κορυφή της λίστας των πιθανών αγοραστών μου”, δήλωσε ο Vallejo. «Ταιριάζουμε καλά μεταξύ μας.  Και οι δύο οργανισμοί δεσμεύονται να βοηθήσουν τα άτομα να χτίσουν μια καλύτερη ζωή για τον εαυτό τους μέσω της τεχνολογικής εκπαίδευσης και πιστοποίησης.

Οι προσλήψεις σε τεχνολογικούς και ψηφιακούς τομείς εργασίας έφτασε στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών το 2022 με περισσότερες από τέσσερα εκατομμύρια θέσεις εργασίας, μόνο στις ΗΠΑ,. Κατά την επόμενη δεκαετία, οι προβλέψεις δείχνουν ότι η ζήτηση για εργαζόμενους στον τομέα της τεχνολογίας θα αυξηθεί με διπλάσιο ρυθμό από ότι το συνολικά διαθέσιμο εργατικό δυναμικό. Σε τομείς όπως η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τα δεδομένα, οι υποδομές cloud και η ανάπτυξης λογισμικού η ζήτηση θα είναι ακόμη υψηλότερη, ενώ εξακολουθεί να αναπτύσσεται μια δυναμική που θα απαιτεί ψηφιακές δεξιότητες σε όλες τις κατηγορίες επαγγελμάτων. 

«Υπάρχει μια κρίσιμη οικονομική ανάγκη να σπάσει ο κύκλος των επίμονων ελλείψεων ταλέντων και μια εξίσου κρίσιμη ανάγκη να επεκταθούν οι ευκαιρίες και η ποικιλομορφία στο εργατικό δυναμικό στην τεχνολογία», δήλωσε ο Thibodeaux. “Η CompTIA και η TestOut μοιράζονται το πάθος και τη δέσμευση να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητες κάθε σπουδαστή, εκπαιδευτή, επαγγελματία που τροποποιεί τις δεξιότητές του ή επαγγελματία στις ψηφιακές τεχνολογίες που επιθυμεί να ανέβει επαγγελματικά στο επόμενο σκαλοπάτι της καριέρας του”

Δείτε τα διαθέσιμα εκπαιδευτικά πακέτα της TestOut, εδώ!

Για την CompTIA 

Η Ένωση Βιομηχανίας στην Τεχνολογίας Υπολογιστών (CompTIA) είναι μια κορυφαία φωνή και συνήγορος για το παγκόσμιο οικοσύστημα τεχνολογίας πληροφοριών αξίας 5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και τους εκτιμώμενους 75 εκατομμύρια επαγγελματίες της βιομηχανίας και της τεχνολογίας οι οποίοι σχεδιάζουν, υλοποιούν, διαχειρίζονται και προστατεύουν την τεχνολογία που τροφοδοτεί την παγκόσμια οικονομία. Μέσω της εκπαίδευσης, της κατάρτισης, των πιστοποιήσεων, της υπεράσπισης, της φιλανθρωπίας και της συνεχούς έρευνας αγοράς, η CompTIA είναι ο κόμβος για την απελευθέρωση του δυναμικού της βιομηχανίας τεχνολογίας και του εργατικού δυναμικού της. https://www.comptia.org/

Για την TestOut

Η αφοσίωση του TestOut σε μια φιλοσοφία “δείξτε τι γνωρίζετε” δημιουργεί μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία που ενσωματώνει απρόσκοπτα μαθησιακό περιεχόμενο, πρακτικές προσομοιώσεις, αξιολογήσεις και εκπαιδευτικά εργαλεία σε μια αποτελεσματική διαδικτυακή πλατφόρμα και σχεδόν 20 μαθήματα τεχνολογίας. Η ολοκληρωμένη προσέγγιση της TestOut στη μάθηση και η δέσμευση για την εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών έχει βοηθήσει εκατομμύρια μαθητές να αποκτήσουν αποτελεσματικά δεξιότητες εργατικού δυναμικού και να προετοιμαστούν για τις πιστοποιήσεις του κλάδου.
https://www.testout.com/

Δείτε τα διαθέσιμα εκπαιδευτικά πακέτα της TestOut, εδώ!


Comments

Αφήστε μια απάντηση