Έρευνα ετήσιων αποδοχών 2020

Στον εργασιακό τομέα της Πληροφορικής οι πιστοποιήσεις εξακολουθούν να αποτελούν το πολυτιμότερο και ακριβέστερο εργαλείο των εργοδοτών με το οποίο μπορούν να επαληθεύουν τις δεξιότητες πληροφορικής των υποψηφίων προς πρόσληψη ή των ήδη εργαζομένων τους. Οι δεξιότητες αυτές είναι υποχρεωτικές για τη ασφαλή λειτουργία των πληροφοριακών συστημάτων ενός οργανισμού ή επιχείρησης είτε τα συστήματα στα οποία αναφερόμαστε είναι οι υπολογιστές των εργαζομένων, οι servers ή οι συσκευές των δικτύων όπως routers, switches, κλπ. Φυσικά δεν πρέπει να παραλείπουμε πως όλο το προσωπικό με πρόσβαση στα δεδομένα και τα δίκτυα μιας επιχείρησης/οργανισμού, θα πρέπει να γνωρίζει να χρησιμοποιεί με ασφάλεια το internet, το email, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και να αποφεύγει τους κινδύνους όπως το «ψάρεμα» στοιχείων (phishing) ή την «κοινωνική μηχανική» (social engineering).

Επειδή λοιπόν τα δίκτυα υπολογιστών είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία κάθε επιχείρησης, η ζήτηση για ειδικούς Πληροφορικής έχει, εδώ και μερικά χρόνια, δημιουργήσει ένα τεράστιο έλλειμμα στην αγορά. Η προσθήκη μιας νέας, σύγχρονης πιστοποίησης στο βιογραφικό σας, δίνει στους εργοδότες την βεβαιότητα ότι μπορείτε να καλύψετε κρίσιμες θέσεις. Έτσι αυξάνεται η πιθανότητα για την πρόσληψή σας και ενισχύεται καριέρα σας στον τομέα της Πληροφορικής.

Δείτε παρακάτω την νέα έρευνα της Testout (www.testout.com)  σχετικά με τις ετήσιες αποδοχές, παγκοσμίως, όσων διαθέτουν πιστοποιήσεις Πληροφορικής και επιλέξτε την πιστοποίηση που θα μπορούσε να βοηθήσει και εσάς!

Όλες οι πιστοποιήσεις της Testout προσφέρονται από εμάς, σε ειδικές τιμές και με υλικό στην Ελληνικό γλώσσα όπου είναι απαραίτητο

Δείτε εδώ ενδεικτικά εκπαιδευτικά πακέτα της TestOut. Όλα τα προγράμματα προσφέρονται με δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών.

Πηγή: certmag.com/salary-survey-2020-new-salary-survey-75/